“Yeter artık Kral çıplak”

Trabzonspor’da yaşanan Onur Kıvrak – Süleyman Hurma krizinin ardından 1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu çarpıcı açıklamalarda bulundu.Onur’un kadro dışı bırakılmasının  Sportif Direktör Süleyman Hurma’nın işi ve haddi olmadığını söy

“Yeter artık Kral çıplak”

Trabzonspor’da yaşanan Onur Kıvrak – Süleyman Hurma krizinin ardından 1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Onur’un kadro dışı bırakılmasının  Sportif Direktör Süleyman Hurma’nın işi ve haddi olmadığını söyleyen Hatayoğlu  “Ortada eğer bir sorun varsa Trabzonspor yönetimine raporunu sunarsın. Yönetimde konu ile ilgili karar verir, olması gereken buydu. Çok basit bir nedenle üstelik Avrupa maçı öncesi takım kaptanı ve kalecisi Onur’un kadro dışı bırakılması manaidardır. Muhtemelen para edecek futbolcu olan Onur’u satmak için böyle bir yöntem uygulandı. Veya taraftarın gözünde küçük düşürmek için bir ayak oyunu da olabilir. Lakin bu sefer taraftar kolay ikna olmayacaktır” ifadelerini kullandı.

Hurma’nın aldığı olağanüstü tepkilerden korktuğu için göstermelik olarak istifa kararı almış olabileceğini vurgulayan Hatayoğlu “ Hacıosmanoğlu ve yönetiminden konu ile ses çıkmıyor. Bunun nedeni ortalığın sakinleşmesini beklemeleridir. Hurma’nın istifası kabul edilmezse bu oyunun bir parçası olduğu gerçeğini ortaya  koyar.” Dedi.

Hacıosmanoğlu’nun göreve geldikten sonra oldukça fazla hata yaptığını söyleyen Hatayoğlu “ Son yapılan Onur hamlesiyle artık taraftar da patlamıştır. Tolga Zengin’i satmıyoruz top yuvarlak ama biz değiliz diyen ardından koşulsuz satılmasının ardından rakip takım taraftarının Beşiktaş adamı top yapar ifadeleri  Hacıosmanoğlu’nun şahsına ve Trabzonspor taraftarına yapılmış büyük bir hakarettir. Neresinden bakarsanızbakın Hacıosmanoğlu Trabzonspor için faciadır. Artık Trabzonspor taraftarı bardağı taşıran Onur olayı ile Hacıosmanoğlu ve yönetimine “Yeter artık Kral çıplak” demiştir”  ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor