Yeni Yusuflar da gelecek

Yeni Yusuflar da gelecek
Trabzonspor’da 2022’ye kadar imza atan Yusuf Yazıcı’nın performansı arkasından gelecek arkadaşlarının da yolunu açtı. Teknik direktör Ersun Yanal, gözünü yine alt yapıya çevirdi. Bundan sonraki A Takım antrenmanlarına genç yetenekler de dahil olacak, öne çıkan futbolcular kadroda tutulacak, sezon başında da kampa götürülecek. Sadece bu kadar da değil... Bordo-Mavililer’in hocasının sürekli olarak alt yapı teknik direktörlerinden raporlar isteyeceği, başarılı sporcuların mutlaka ödüllendirileceği de gelen haberler arasında.

‘Çok önemli, değerli’

Yusuf Yazıcı’nın dışında yeni oyunculara da kapısının açık olduğunu her fırsatta tekrarlayıp, “Trabzonspor’un değerlerine çok önem veriyorum. Yusuf çok yetenekli ve özel bir oyuncu. Onun alt yapıdan yetişmesi daha da anlamlı. Alacağı mesafe kendisi gibi arkadaşlarının da önünü açıyor. İnşallah daha fazla genç arkadaşı aramıza katabiliriz” mesajlarını veren Yanal’ın bu konuda ekibine de izleme-araştırma görevi verdiği gelen haberler arasında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor