Yeni transferler neden yok? Hurma açıkladı

Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma'dan UEFA listesi açıklaması UEFA  Avrupa Ligi 1. Ön Eleme Turu'nda  Lüksemburg ekibi Differdange ile karşılaşacak olan Trabzonspor birçok oyuncusunu UEFA listesine dahil etmeyince kulübün borçları nedeniyle yen

Yeni transferler neden yok? Hurma açıkladı
Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma'dan UEFA listesi açıklaması
 
UEFA  Avrupa Ligi 1. Ön Eleme Turu'nda  Lüksemburg ekibi Differdange ile karşılaşacak olan Trabzonspor birçok oyuncusunu UEFA listesine dahil etmeyince kulübün borçları nedeniyle yeni transferleri UEFA'ya bildiremediği yönünde iddialar ortaya atılmıştı. 
 
UEFA'ya 'borçsuzluk yazısı' gönderilmediği iddialarına sert yanıt veren Süleyman Hurma, "Cardozo yeni ameliyat oldu, hazır değil. Cavanda'yla imzalar atılmadı, M'bia'yı ise henüz KAP'a bildirmedik. Bu tür haberlerin amacı belli. Trabzonspor'u yıpratmak. Bu tür haberlere ve iddialara asla prim verilmemeli" açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor