Yeni transfer Kourbelis: "Trabzonspor hakkında geniş bir bilgim var"

Trabzonspor'un yeni transferi Dimitris Kourbelis, basın mensupları ile bir araya geldi.

Yeni transfer Kourbelis: "Trabzonspor hakkında geniş bir bilgim var"

Trabzonspor'un 3. Yunan oyuncusu Dimitris Kourbelis, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Transfer sürecinden takıma birçok konuda açıklamalarda bulunan Kourbelis, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

Öncelikle karşılama için teşekkür ederim. Trabzonspor'da olmaktan dolayı çok mutluyum. Türkiye'de hedefleri olan büyük bir takımda olduğumun farkındayım. Baka ve Siopis bana organizasyonun ne kadar iyi olduğundan ve takımın büyüklüğünden bahsettiler. Benim de amacım takıma yardımcı olabilmek.

Futbola stoper olarak başladım. Daha sonra 6 numarada devam ettim. 8 numarada da görev yaptım. Ama kararı verecek olan hocam. Benden nerede yararlanmak isterse orada görev yapacağım.

BEJLİCA İLE GÖRÜŞTÜ MÜ?

Hocamızla çok fazla görüşme fırsatım olmadı. Yönetim ile görüştüm. Beni takımda düşündüklerini ilettiler. Transfer sürecim gayet hızlı gelişti.

İlk gördüğüm herkes beni çok iyi karşıladı. Uzun zamandır buradaymışım gibi hissettim. Hocamızın genel çalışma prensiplerini henüz göremedim. Yeni geldim, tanıma ve öğrenme fırsatı bulamadım. Ben de hocamızın neler istediğini merak ediyorum. Çalışarak bu fırsatı elde etmiş olacağım.

"BURAYA GELİŞ AMACIM..."

Burada isim yapmış oyuncular var. Benim de buraya geliş amacım iyi hatırlanabilmek ve ileride benim için iyi şeyler söylenebilmesi. İyi bir iz bırakmak istiyorum.

"EN İYİ ARKADAŞIM BURADA"

Çok fazla maç izleme fırsatım oldu. En iyi arkadaşım Bakasetas burada. Siopis de burada. Taraftarın ne kadar tutkulu olduğuna dair geniş bir bilgim var. Sahada en iyisini vermeye çalışacağım.

Bütün büyük takımlarda iyi oyuncularla rekabet edersiniz. Bu da takımın seviyesini yukarı çeken bir durumdur. İyi bir takımda iyi oyuncularla rekabet ettiğimde benim de seviyem yukarı çıkacaktır. Burada iyi bir rekabet gördüğümü söyleyebilirim. Bir forma savaşının olduğunu söyleyebilirim.

"HENÜZ TRABZON'A GİTME FIRSATIM OLMADI"

Henüz Trabzon'a gitme fırsatım olmadı. Trabzon ile ilgili 1 ay sonra bana bir soru sorarsanız daha iyi bir cevap verebilirim.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler