Yeni Sportif Direktör Hurma’dan ilk gaf

10 yıl Kayserispor’da görev yaptıktan sonra Trabzonspor’a yeniden Sportif Direktör olarak dönen  Süleyman Hurma ile bordo mavili kulüp dün sözleşme imzaladı.Kulüp  Sportif Direktörü Süleyman Hurma kendisi içen düzenlenen ve başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nu

Yeni Sportif Direktör Hurma’dan ilk gaf

10 yıl Kayserispor’da görev yaptıktan sonra Trabzonspor’a yeniden Sportif Direktör olarak dönen  Süleyman Hurma ile bordo mavili kulüp dün sözleşme imzaladı.

Kulüp  Sportif Direktörü Süleyman Hurma kendisi içen düzenlenen ve başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun katıldığı Mehmet Ali Yılmaz tesislerindeki imza töreninde konuşmasında Trabzonspor’un 2010-2011 futbol sezonunu şampiyonluğunu yok saydı.

Konuşmasında büyük bir gafa imza atan Hurma “ Tabi şuanda bizden beklenti şu; Trabzonspor Yarışmacı bir takım “ Taraftarları 30 Yıldır Şampiyonluk Bekliyor” Yapmamız gereken şey  bu şampiyonluğu becermek” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor  “Taraftarları 30 Yıldır Şampiyonluk bekliyor “diyen Hurma’nın maalesef 2010-2011 futbol sezonunda Trabzonspor’un şampiyon olduğundan haberi yok. Binlerce emek ve alın teri harcanarak elde edilen ancak Fenerbahçe tarafından Şike elinden çalınan Şampiyonluktan Hurma’nın bahsetmemesi tepkilere neden oldu. UEFA ve CAS Şikeden Fener’e ceza verirken Trabzonspor taraftarları binlerce kilometre kat ederek şike eylemleri yaparken Trabzon’da şike panelleri düzenlenirken sportif direktör  Hurma’nın 2010-2011 futbol şampiyonuluğunu görmezden gelmesi ayrı bir skandal.

Ayrıca  imza töreninde Hurma bu sözleri söylerken yanında bulunan başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun da sesini çıkarmaması ise kafaları karıştırdı.

Yeni sportif direktöre haber61net’den uyarı “Her ne kadar siz kabul etmezseniz de 2010-2011 sezonu Şampiyonu Trabzonspor’dur. Trabzonspor taraftarları 30 yıldır şampiyonluk beklemiyor. 4 yıldır bekliyor.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor