Yattara'dan Trabzonspor'a; Pişman olmayacaksınız!

Yattara, Trabzonspor'a gönderdiği genç isim için güvence verdi

Yattara'dan Trabzonspor'a; Pişman olmayacaksınız!

Trabzonspor'un eski yıldızı İbrahima Yattara, bordo-mavili yönetim ile temasa geçerek kulübe transfer önerisinde bulundu. 8 yıl formasını giydiği Karadeniz ekibini ayrıldıktan sonra da takip etmeyi bırakmayan 37 yaşındaki eski futbolcu, yeğeni Amara Keita'nın denenmesini istedi.

19 yaşındaki oyuncunun çok yetenekli olduğunu söyleyen Yattara'nın, "Denemeye alın, takımla birkaç kez idmana çıksın. Pişman olmayacaksınız. Ben Keita için size güvence veriyorum" dediği öğrenildi. Bunun üzerine teknik heyet, bir süredir altyapıyla çalışan 18 yaşındaki Gineli sol kanat oyuncusunu takımla birlikte Antalya kampına getirdi. Kamp performansının yeterli görülmesi ve teknik direktör Rıza Çalımbay'ın da onay vermesi durumunda Amara Keita ile devre arasında sözleşme imzalanacağı kaydedildi.
amara keita

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor