Yattara: “Lisansımı aldım, Trabzonspor için bir şeyler yapmak istiyorum”

Trabzonspor’un eski futbolcusu Yattara, Socios.com-Trabzonspor işbirliği ile Türkiye’de ilk kez düzenlenen "Live the Dream" etkinliğinde taraftarlarla birlikte futbol maçında forma giydi.

Yattara: “Lisansımı aldım, Trabzonspor için bir şeyler yapmak istiyorum”

Trabzonspor’da olmayı özlediğini söyleyen İbrahima Yattara, “Bu şehre gelince heyecanlanıyorum. Özellikle bu formayı giymeyi çok seviyorum. Burada kendimi evimde gibi düşünüyorum. Trabzonspor’da olmam gibi bir şey olursa sevinirim. Hayatım bu takımda geçti. Bu takım için elimden geleni yaptım. Futbolu bıraktıktan sonra böyle bir teklif gelirse çok sevinirim. Ben zaten lisansımı aldım, antrenör olmak istiyorum. Belki teknik direktör, belki scout ekibinde olarak Trabzonspor için bir şeyler yapmak istiyorum. Bu takımı ve şehri çok seviyorum. Geçen sene Fatih Tekke ile İstanbulspor’da beraber çalıştık. Yardımcı hocalık yaptım. Futbol benim hayatım ve bunun içinde kalmak istiyorum” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler