Yattara: Kariyerimde en önemli takım Trabzonspor'dur

Şenol Güneş Spor Kompleksi ve Stadı’nın açılış organizasyonunda Trabzonspor’un eski oyuncuları sahada gösteri maçı yaptı. Haber61 ekibi gösteri maçının ardından Trabzonspor'un unutulmaz isimleriyle konuştu.  

Yattara: Kariyerimde en önemli takım Trabzonspor'dur

Haber61/Özel Haber

Haber: Tuncay Lakot / Kamera: Soner Doksanbir

 

Şenol Güneş Spor Kompleksi ve Stadı'nın açılış gecesinde düzenlenen, Trabzonspor’un 80’li ve 90’lı yıllarının efsanelerinin yeşil sahada karşılaştığı gösteri maçının ardından Haber61TV ekibi soyunma odasından çok özel röportajlar yaptı.
 

Trabzonspor'da forma giyen ve sempatik tavırlarıyla taraftarın gönlünü kazanan Gineli oyuncu İbrahima Yattara, Trabzonspor'un yeni yuvası olan Şenol Güneş Stadı'nı çok beğendiğini söyledi. 

Yattara, “Stat çok güzel. Çok iyi bir atmosfer var bugün. İnşallah bu takım yeni stadyumda bizim yüzümüzü güldürecek. Çok güzel bir atmosfer ve heyecan var. Her oyuncu böyle bir stadyumda oynamak ister. Bizim zamanımızda olmadı ama bu yeni takımı destekliyorum. İnşallah bu sene açılışla beraber yüzümüzü güldürecek.” dedi. 

Trabzonspor’dan bir teklif gelmesi halinde nasıl değerlendireceği sorusunu ise Yattara şu şekilde cevapladı: “Her zaman söylüyorum, benim kariyerimde en önemli takım Trabzonspor’dur. Ben hayatımı bu takımda kazandım. Bu takım gerçekten benim kalbime girdi. Bu takımı ve taraftarı çok seviyorum. Bu şehri ve ülkeyi çok seviyorum. O yüzden herhangi bir teklif gelirse gerçekten çok sevineceğim. Bu takımla çalışmayı gerçekten çok isterim. “
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler