Yattara: Cardozo golcü değil!

Trabzonspor'da 2003 - 2011 yılları arasında forma giyen Gineli futbolcu İbrahima Yattara, ilk etapta yönetimi adeta topa tuttu ve şunları söyledi: "Her şeyden önce şunu belirteyim. Ben de Trabzonspor'un başarılı olmasını çok istiyorum. Ama görünen o ki bu

Yattara: Cardozo golcü değil!
Trabzonspor'da 2003 - 2011 yılları arasında forma giyen Gineli futbolcu İbrahima Yattara, ilk etapta yönetimi adeta topa tuttu ve şunları söyledi: "Her şeyden önce şunu belirteyim. Ben de Trabzonspor'un başarılı olmasını çok istiyorum. Ama görünen o ki bu Trabzonspor bunu başaracak kapasitede değil. Sadece kadro değil, yönetim olarak da yeterli görünmüyor. Trabzonspor'a bu güne kadar doğru yönetici gelmedi. Bu başkan ve yönetimle takım şampiyon olamaz. Trabzonspor doğru yönetici ve kadroyla şampiyon olabilir. Kadro da yetersiz... İyi oyuncular var tabii ama forma için oynamıyorlar.
 
FORMA İÇİN OYNAMIYORLAR
 
Her bölgede sıkıntı var. Golcü yok, asist yapacak oyuncu yok. Her şeyden önce takım forma için oynamıyor. Bunu sağlayacak olan hoca ve yönetimdir ama ben Ersun Yanal ve Şenol Güneş dışında iyi hoca görmedim o kulüpte. Trabzon iyi şeyler yapmak istiyorsa iyi hoca bulmalı ve her şeyi ona bırakmalı. Şunu da eklemem gerek. Hakem hataları hep var. Benim dönemimde de öyleydi, şimdi de var ve nedense Trabzon hakem hatalarından canı en çok yanan kulüp.
İlişkili Haber
 
CARDOZO GOLCÜ DEĞİL
 
Yattara'nın eleştirilerinden Oscar Cardozo da nasibini aldı. Gineli yıldız şunları söyledi: "Cardozo'yu beğenmiyorum. Daha süratli daha çevik olmalı, hepsinden önemlisi o ve diğer oyuncular bu forma için oynamalılar. Onlar şampiyonluğa inanmamışlar, gönülden oynamıyorlar. Hiçbir şey olmasa bu taraftar için oynamalısın. Eğer sen bunu yapmıyorsan yanlış yapıyorsun demektir. Bizim dönemimiz böyle değildi, hem kalite hem de yüreğimizi sahaya koyuyorduk. Sadece Cardozo değil, N'Doye de Trabzonspor'un aradığı tipte bir oyuncu değil.
 
İPİ BEŞİKTAŞ GÖĞÜSLER
 
Söyleşi sırasında şampiyonluk yarışını da sorduğumuz Yattara bu konuda çok net konuştu ve şöyle dedi: "Şu anda ben en başarılı ve şampiyonluk şansı en yüksek kulüp olarak Beşiktaş'ı görüyorum. Onların hem takımları hem de hocaları çok iyi ve hiç bir takımın onlara rakip olabileceklerini düşünmüyorum. Ayrıca hocaları Şenol Güneş de bu işi çok iyi bilen ve yapan bir teknik direktör. Tek temennim inşallah en kısa sürede Trabzonspor da toparlanır ve yeniden şampiyonluk yarışının içinde olur."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler