"Yatabare'ye kulüp bulun!"

Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon kadrosuna kattığı ve beklenen verimi alamayınca bu sezon başında Fransa ekiplerinden Montpellier'e kiralıdığı Yatabare'yi gelecek sezon da kadrosunda düşünmediği ifade edildi. Yatabare'nin sezon sonunda başka bir takıma gön

"Yatabare'ye kulüp bulun!"

Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon kadrosuna kattığı ve beklenen verimi alamayınca bu sezon başında Fransa ekiplerinden Montpellier'e kiralıdığı Yatabare'yi gelecek sezon da kadrosunda düşünmediği ifade edildi.

Yatabare'nin sezon sonunda başka bir takıma gönderileceği ya da sözleşmesinin feshedileceği kaydedildi. Trabzonspor başkanı Muharrem Usta'nın menajer Marco Kırdemir ile görüşerek Yatabare konusunu şimdiden çöüme kavuşturmak istediği belirtildi. Usta'nın Kırdemir'e "Yatabare'yi kadromuzda düşünmüyoruz şimdiden takım bulun satalım" diyeceği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor