Yatabare ayrıldı ama...

Trabzonspor'un geçen yıl transfer ettiği ancak bir türlü istediği verimi alamadığı ve Fransız ekibi Monteplller'e kiraladığı Mustapha Yatabare'nin transferinde ilginç bir ayrıntı ortaya çıktı. Bordo mavililerin ücretsiz olarak kiraladığı Yatabare'nin yıll

Yatabare ayrıldı ama...

Trabzonspor'un geçen yıl transfer ettiği ancak bir türlü istediği verimi alamadığı ve Fransız ekibi Monteplller'e kiraladığı Mustapha Yatabare'nin transferinde ilginç bir ayrıntı ortaya çıktı.

Bordo mavililerin ücretsiz olarak kiraladığı Yatabare'nin yıllık ücretinin 1 Milyon TL'sini Trabzonspor'un ödeyeceği öğrenildi.

Geçen yıl 2 Milyon 500 Bin Euro'ya transfer ettiği Yatabare'nin bu yıl ücretsiz olarak kiralanması ve alacağının da bordo mavililer tarafından ödenecek olması  Trabzonspor için bir transfer hatası olarak daha kayıtlara geçti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor