Yargıtay’ın kararı Trabzon’a ulaştı

Trabzonspor’un 23 Mayıs 2013 tarihinde yapılan olağan kongre sonrası Trabzonspor yönetimini kongrenin 1 maddesinin iptaline ilişkin Recep Bakırtaş ve Ali Sayit Yılmaz’ın açmış oldukları davanın Yargıtay tarafından onanmasının ardından Trabzonspor Olağanüs

Yargıtay’ın kararı Trabzon’a ulaştı

Trabzonspor’un 23 Mayıs 2013 tarihinde yapılan olağan kongre sonrası Trabzonspor yönetimini kongrenin 1 maddesinin iptaline ilişkin Recep Bakırtaş ve Ali Sayit Yılmaz’ın açmış oldukları davanın Yargıtay tarafından onanmasının ardından Trabzonspor Olağanüstü kongre mi yoksa Olağan Kongremi yapılacağı belirsizliği sürüyor.

Haber61 Spor Servisine açıklamalarda bulunan Recep Bakırtaş çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bakırtaş yaptığı açıklamada Yargıtay’ın kararını kesinleşmiş kaşelenmiş hali ile imza karşılığı kendisi aldığını belirterek,6 Ekim 2015 tarihi ile Trabzonspor Yönetimi resmi olarak düşmüştür dedi. İstanbul’da hakim ile yazı işleri müdürü ile görüştüğünü dile getiren Bakırtaş, bu konunun detaylarını sordum kayyum mu heyet mi hepsini sordum.

Baştan beri heyet atanması gerektiğini belirten Bakırtaş, insanlar bu konuyu karıştırıyorlar kayyum için değil 3 kişilik bir heyet atanması için başvuruda bulunacağım dedi.

Atanacak heyetin Olağanüstü Genel Kurul çağrısını yapacağını belirten Bakırtaş, Genel Kurul salonunda oluşacak Divan Kuruluna evrakları teslim edip işi bitirecek dedi.

Trabzonspor’un kayyum atamayı gerektirecek bir durumunun olmadığını belirten Bakırtaş, Trabzonspor Yönetiminin 6.10.2015 tarihinden itibaren düştüğünü belirtti.

Trabzonspor’un 31 Aralık 2013 tarihinden itibaren yaptıkları işlemlerin şaibeli olduğunu Recep Bakırtaş sözlerine ekledi.

Bu arada Yargıtay’ın vermiş olduğu RED kararının Trabzon’da elden teslim alınarak Trabzonspor Kulübüne gönderildiği belirtildi.

Haber : Tuncay Lakot 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor