Yaparsın Aşkım'da İlker Ayrık'a Trabzonspor forması

İlker Ayrık "Kazım Koyuncu'nun gönül verdiği Trabzonspor forması başımın tacıdır"

Yaparsın Aşkım'da İlker Ayrık'a Trabzonspor forması

Haber61 Spor Servisi

FOX TV'de ekranlara gelen Yaparsın Aşkım programına katılan Trabzonlu çift Samet Eroğlu ve Sevcan Eroğlu, programın sunucusu İlker Ayrık'a adının yazılı olduğu Trabzonspor forması hediye etti.

Fenerbahçeli olması ile bilinen ünlü oyuncu ve sunucu Ayrık, forma hediyesiyle çok mutlu olurken keşan motifli formayı çok beğendiğini ifade etti. 

Forma koleksiyonu olan Ayrık, keşan motifli formanın tanıtımını da izlediğini belirterek " Gerçekten akıl edenlerin, tasarlayanların, imal edenlerin eline, emeğine, yüreğine sağlık. Tam bir memleket forması olmuş . Çok beğendim, çok teşekkür ediyorum. Kazım Koyuncu'nun gönül verdiği Trabzon forması benim de başımın tacıdır. Keşan deseni, bir mahalli değer, diğer bir değer olan takımın formasına bu kadar lanse edilebilirdi. Bu sezon da başarılar diliyorum, iyi oynayan kazansın" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor