Yanal'ın Osmanlı planı

Yanal takımını Osmanlıspor maçına hazırlıyor

Yanal'ın Osmanlı planı
Süper Lig’in ikinci yarısına muhteşem başlayan ve 3 maçta rakip ağlara bıraktığı 7 golle hücumcu kimliğe kavuşan Trabzonspor, hafta sonu konuk olacağı Osmanlıspor’u gözüne kestirmiş durumda. Türkiye Kupası nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirme fırsatı bulan Bordo-Mavililer, sezonun en iyi hücum eden kulüplerinden olan Osmanlıspor’u kendi silahıyla vurarak galibiyet serisini 4 maça çıkarıp üst sıralara tırmanışını sürdürmenin hesaplarını yapıyor.

Rakip hataya zorlanacak 

Dün sabah bu maçın hazırlıklarına yaptığı idmanla devam eden Fırtına’da teknik patron Ersun Yanal, çalışma öncesi oyuncularına Osmalıspor’un maç kasetlerini izletti ve önemli gördüğü konular hakkında kritik uyarılarda bulundu. Orta alanda top yapmayı seven ve kanat ataklarlarla skor kovalayan Ankara temsilcisini ikinci bölgede durdurmayı planlayan Yanal’ın öğrencilerine, “Maçta tempoyu ayarlayan taraf kesinlikle biz olmalıyız. Orta alanda kuracağımız baskıyla rakibi hataya zorlamak, kapılacak topları ise en kısa yoldan her iki kanada ulaştırmak ilk göreviniz olacak. Kazanmamız için son 3 maçta sergilediğiniz performanstan daha fazlası bekliyorum” dediği öğrenildi.

Mas ve Pereira ileri çıkacak 

Takıma yeni dahil olan ve çıktıkları maçlarda kalitelerini konuşturan bek oyuncuları Emmanuel Mas ve Joao Pereira ile ise ayrı görüşen deneyimli çalıştırıcı, oyuncularından sık sık topu ileriye taşımalarını ve yapacakları baskıyla rakibin kanat ataklarına engel olmalarını istedi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler