Yanal'ın 11'i nasıl olacak?

Spor Toto Süper Lig'e verilen milli aranın ardından deplasmanda Torku Konyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarını teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı çalışmalarla sürdürüyor. Bordo-mavil

Yanal'ın 11'i nasıl olacak?

Spor Toto Süper Lig'e verilen milli aranın ardından deplasmanda Torku Konyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarını teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı çalışmalarla sürdürüyor. Bordo-mavili takımda sakat oyuncuların yeniden takımla birlikte çalışmalara başlaması ise teknik heyeti zorlu maçlar öncesi sevindirdi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, oyuncu izlemek için çıktığı yurt dışından hafta başında dönmesiyle birlikte takımın çalışmalarında yer almıştı. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile birlikte bir dizi ziyaretlerde bulunarak, gelecek sezonun planlamasını da masaya yatıran tecrübeli teknik adam, Torku Konyaspor karşısında sahaya süreceği ilk 11'e de son şeklini veriyor. Mehmet Ekici'nin sarı kart cezalısı olması nedeniyle forma giyemeyeceği karşılaşmada orta sahaya koyacağı isim üzerinde duran Yanal'ın, bu bölgede Ekici'nin yerine Fatih Atik'e şans vermesi bekleniyor. Yanal geçtiğimiz hafta sarı kart cezalısı olan Bosingwa'nın dönmesiyle birlikte stoperde oynattığı Medjani'yi ise orta sahaya çekecek. Akhisar Belediyespor maçında Cardozo ve Deniz Yılmaz ikilisinden memnun kalan Yanal'ın iki oyuncuya da Torku Konyaspor karşısında ileri uçta şans vermesi yüksek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor