Yanal'ı mutsuz eden gelişme

Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal şehirde olmasına rağmen Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile beklediği görüşmeyi bir türlü yapamadı.Gelecek sezonun yapılanması dahil pek çok konuda Başkanla fikir alışverişi yapmayı bekleyen Yanal, bu görüşmenin bir

Yanal'ı mutsuz eden gelişme

Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal şehirde olmasına rağmen Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile beklediği görüşmeyi bir türlü yapamadı.

Gelecek sezonun yapılanması dahil pek çok konuda Başkanla fikir alışverişi yapmayı bekleyen Yanal, bu görüşmenin bir türlü gerçekleşmemesi yüzünden mutsuzluğunu da dışarı yansıtmaya başladı.

Milli maç arası nedeniyle oyuncularına izin veren ve başkanla görüşememesi kesinleşen Yanal önce İstanbul'a geldi. Oradan da Bodrum'a geçti. Yanal'ın, İstanbul'da kaldığı sürede dostlarıyla yaptığı görüşmede; "şehirde hiç bitmeyen bir mutsuzluk hali var. Yüzler galibiyetten sonra bile gülmüyor. Seyirci mutsuz, beni anladığını iddia eden yöneticiler de mutsuz. Bundan oyuncular da çok etkileniyor" diye dert yandığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler