Yanal'dan Şota tepkisi!

Transferde istediği hamleleri şu ana kadar yapamayan ve teknik direktör Ersun Yanal'ın istifa edeceği yönünde haberler çıkan Trabzonspor'da, deneyimli hocanın kesinlikle takımdan ayrılmayı düşünmediği bildirildi. Sağlık kontrolleri için Amerika'ya giden v

Yanal'dan Şota tepkisi!
Transferde istediği hamleleri şu ana kadar yapamayan ve teknik direktör Ersun Yanal'ın istifa edeceği yönünde haberler çıkan Trabzonspor'da, deneyimli hocanın kesinlikle takımdan ayrılmayı düşünmediği bildirildi.
 
Sağlık kontrolleri için Amerika'ya giden ve Türkiye'ye dönüşünü 4 gün erteleyen Yanal'ın, sportif direktör Süleyman Hurma ile arasının açık olduğu, istediği transferler yapılmadığı için de görevini bırakacağı ve yerine Şota Arveladze'nin getirileceği yönündeki haberlere tepki gösterdiği öğrenildi. 
 
Sürekli görüşme halindeyiz 
Deneyimli teknik adamın, "Sürekli bu konuyu gündeme getiriyorlar. Artık kasıt olduğunu düşünüyorum. Sağlığım ile ilgili herhangi bir sorunum yok, tam tersi doktorlarım son derece iyi olduğumu ifade ettiler. Birkaç gün sonra Türkiye'de olacağım. Transferler konusunda zaten başkanımız ve sportif direktörümüz ile temas halindeyim. Aramızda hiçbir sorun yok. Her şeyi birlikte yapıyoruz ve gelecek sezon şampiyonluk yaşamak için gereken ne varsa ona göre hareket ediyoruz. Biraz zaman gerek" dediği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor