Yanal'dan mecburi değişiklikler

Yanal iki ismin yerine kimleri oynatacağını belirlemeye çalışıyor

Yanal'dan mecburi değişiklikler
Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, Aytemiz Alanyaspor maçında sakatlanan Jan Durica ve kart cezalısı duruma düşen Okay Yokuşlu’nun yokluğunda kadroda mecburi değişiklik yapacak.

Spor Toto Süper Lig’in 22’nci haftasında deplasmanda Atiker Konyaspor ile karşılaşacak olan bordo mavililerde iki as oyuncunun eksikliği teknik direktör Ersun Yanal’ı düşündürüyor. Bordo mavililerde Durica sakatlığı, Okay ise kart cezalısı olması nedeniyle Atiker Konyaspor maçında forma giyemeyecek.

ANTRENMAN PERFORMANSI BELİRLEYECEK

Özellikle ligin ikinci yarısında ideal kadroda çok fazla değişiklik yapmayan ve bu konuda  istikrarlı bir tablo ortaya koyan deneyimli teknik adam, Atiker Konyaspor karşısından zorunlu değişiklikler yapacak. İki oyuncusundan yararlanamayacak olan Yanal, bu futbolcuların yerine görev vereceği isimleri antrenman performansına göre şekillendirecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor