Yanal'dan futbolculara uyarı!

Avrupa Ligi 3. ön eleme turundaki ilk maçına 16 Temmuz'da çıkacağı için yeni sezon hazırlıklarına 3 Temmuz'da başlayacak Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal, oyuncularına mesaj yolladı ve uyarılarda bulundu.Tecrübeli teknik adam, "Yediğinize, içtiğ

Yanal'dan futbolculara uyarı!

Avrupa Ligi 3. ön eleme turundaki ilk maçına 16 Temmuz'da çıkacağı için yeni sezon hazırlıklarına 3 Temmuz'da başlayacak Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal, oyuncularına mesaj yolladı ve uyarılarda bulundu.

Tecrübeli teknik adam, "Yediğinize, içtiğinize dikkat edin. Bireysel sporu ihmal etmeyin. Yeni sezonda bizi çok yoğun bir tempo bekliyor. Mümkün olduğunca dinlenin" telkininde bulundu.

Yanal'ın bir başka uyarısı da sezon öncesi kampla alakalı oldu. Yanal'ın, "Kimse geç kalıp mazeret bildirmesin. Herkes açıklanan tarihte kampta olsun" dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor