Yanal'dan büyük operasyon!

Ligin tamamlanmasının ardından Trabzonspor'da gözler teknik direktör Ersun Yanal’ın vereceği rapora çevrildi. Medicana Sivasspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Daha kaliteli oyun oynamak için daha kaliteli oyuncularla mücadele etmelisiniz. Herkes şapka

Yanal'dan büyük operasyon!
Ligin tamamlanmasının ardından Trabzonspor'da gözler teknik direktör Ersun Yanal’ın vereceği rapora çevrildi. Medicana Sivasspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Daha kaliteli oyun oynamak için daha kaliteli oyuncularla mücadele etmelisiniz. Herkes şapkasını önüne koyacak. Başkanla bunu konuştuk. Zirvede olmak ve bu devam ettirilmek isteniyorsa buna uygun kadro oluşturulmalı. Bu sezon emek veren arkadaşlarımızdan bazılarına teşekkür edip yollarımızı ayıracağız ve önümüze bakacağız" ifadesini kullandı. 
 
Yanal’ın bu sözleri takımda büyük bir temizlik yapılacağı şeklinde yorumlanırken, yabancılardan başylayarak takımda fazla şans bulamayan en az 10 oyuncunun gönderileceği öğrenildi. Yanal’ın elindeki 25 kişilik transfer listesinden en az 7-8 oyuncunun takıma katılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor