Yanal: Yavaş yavaş ve sağlam adımlarla...

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Karabükspor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Yanal: Yavaş yavaş ve sağlam adımlarla...
Trabzonspor'un Karabükspor'u mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Teknik Direktör Ersun Yanal basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Yanal şöyle konuştu;

"Oyuncularımın kazanma arzuları üst düzeydeydi. Maçı kazandıkları için teşekkür ediyorum. Önemli bir sürecin içindeyiz. Tüm oyuncularımızla önümüzdeki sezonun hazırlıklarını ve çalışmasını aynı zamanda gerçekleştiriyoruz. Bundan sonra oynayacağımız maçlar sonucunda sıralamadaki yerimizin ne olduğundan çok takımın güveni arttırmak, seyirciyle bütünleşip camianın güvenini kazanıp yola devam etmek en büyük arzumuz. Bunun için çalışıyoruz.

Hedeflerimiz yavaş yavaş ve sağlam adımlarla gerçekleşmeli. İkinci dönem buraya gelişimde Avrupa'ya katıldığımızda Napoli maçına 14 kişi ile çıktık. Temkinli, sağlam ve yarışta doğru şekilde gitmek için zamana ihtiyaç var. Bunu yaparsak Trabzonspor'u uzun süreli başarılı yolculuğu gerçekleştirecek alt yapıyı kurmuş oluruz. Sıralamadaki 3., 5. olabilirsiniz ama önümüzdeki sezon yarışan ve güçlü bir irade ortaya koyan, yoluna emin adımlarla devam eden bir Trabzonspor gelecek diye düşünüyoruz.

Yusuf Yazıcı günümüzün ihtiyaçlarına cevap verecek donanımlara sahip olması için çalışması gerekiyor. Uzun süreli bir kontrat imzalaması önemli bir mesaj. Bugün de bir asist yaptı, goller de kaçıracak. Taraftar onu alkışladı. Takım içinde de sevilen bir oyuncu. Umarım herhangi sakatlık veya kazayla karşılaşmadan Trabzonspor'a hizmet etmeye devam eder."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor