Yanal ve Usta topun ağzında!

İlk yarıda hayal kırıklığı yaratan Trabzonspor'da başkan Usta ve teknik direktör Yanal eleştiri oklarının hedefindeki isimler...

Yanal ve Usta topun ağzında!
Trabzonspor, ilk yarıyı 16 maçta 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 8 yenilgi alarak 18 puanla 13’üncü sırada tamamlarken büyük umutlarla başladığı 2016-17 futbol sezonunda hayal kırıklığı yarattı, hedeflerinin de uzağında kaldı.

ERSUN YANAL VE YÖNETİM TOPUN AĞZINDA

50’nci yılda şampiyonluk hedefi için bu yıl şampiyonluk kadrosunun iskeletini kurarak Avrupa arenasında da boy göstermeyi arzulayan bordo mavili takımın aldığı başarısız sonuçların ardından teknik direktör Ersun Yanal’a yönelik eleştiriler de arttı. Fenerbahçe karşısında alınan yenilgi ise yönetimi de topun ağzına getirdi.

KUPADA DA BEKLENEN SONUÇLAR ALINAMADI 

Trabzonspor, Avrupa kupalarına katılmak için en kestirme yol olarak gördüğü Ziraat Türkiye Kupası’nda da beklenilen neticeleri elde edemedi. Gümüşhanespor, Atiker Konyaspor ve 3'üncü Lig takımı Kızılcabölükspor'la birlikte H Grubu’nda mücadele eden bordo mavililer, oynadığı 3 maçta sadece 4 puan toplayarak 3’üncü sırada yer aldı, ilk 3 maç itibariyle burada da hedeflerin uzağında kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor