Yanal ve Susic: Kazanan öne geçecek

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ile Alanyaspor Teknik Direktörü Safet Susic 7. kez karşılaşacak.

Yanal ve Susic: Kazanan öne geçecek

Süper Lig'in 6. hafta mücadelesi olan Trabzonspor - Aytemiz Alanyaspor maçında iki takımın teknik direktörleri büyük bir taktik savaşı verecek. 


Süper Lig'de aradığı çıkışı bulamayan iki takım, 22 Eylül Cuma günü Medical Park Stadyumu'nda saat 20.00'de karşı karşıya gelecek. Kritik haftalara giren iki takım için 3 puan büyük bir önem taşıyor. Trabzonspor, ilk 5. haftada 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 8 puan toplarken, zirve ile arasındaki puan farkını 5'e çıkartarak aradığı çıkışı bir türlü yakalayamadı. Trabzonspor'un rakibi Aytemiz Alanyaspor ise, bordo-mavililer gibi arzuladığı çıkışı yakalayamayan takımlar arasında yer alıyor. Akdeniz temsilcisi 5 maçta 1'er galibiyet ve beraberlik elde etti. 3 maçtan ise yenik ayrılan turuncu-yeşilliler, 4 puanla 14. sırada yer aldı.

Trabzonspor ile Aytemiz Alanyaspor 6. haftanın açılış maçında sahadan 3 puanla ayrılmak için mücadele ederken, iki takımın teknik direktörü ise kenarda büyük bir taktik savaşı verecek. Türkiye'de İstanbulspor, Atiker Konyaspor, MKE Ankaragücü, Çaykur Rizespor ve Osmanlıspor takımlarını çalıştırdıktan sonra geçtiğimiz sezon Aytemiz Alanyaspor'a gelen Susic ile bordo-mavililerin teknik patronu Ersun Yanal, bugüne kadar 6 kez karşılaştı. İki teknik adamın birbirlerine ise üstünlükleri bulunmuyor. Yanal ve Susic'in bir birlerine karşı 2'şer galibiyeti bulunurken, 2 maçta ise taraflar beraberlikle sahadan ayrıldı.

İki teknik adamın birbirleriyle karşılaştıkları takımlar ve aldıkları sonuçlar ise şöyle:

20 Şubat 2017 Trabzonspor (Ersun Yanal)- A. Alanyaspor (Susic):0-0
29 Mart 2008 Ankaraspor (Susic) - Trabzonspor (Ersun Yanal):1-0
28 Ocak 2008 Çaykur Rizespor (Susic) - Trabzonspor (Ersun Yanal):0-4
11 Mart 2007 Çaykur Rizespor (Susic) - Manisaspor (Ersun Yanal):3-1
21 Ocak 2006 Ankaragücü (Susic) - Manisaspor (Esun Yanal):0-2
7 Ağustos 2005 Manisaspor (Ersun Yanal) - Ankaragücü (Susic): 2-2

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler