Yanal: Üzgün değilim

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal maçın ardından konuştu

Yanal: Üzgün değilim

Haber61 / Spor Servisi

Trabzonspor'un Beşiktaş'a 4-3 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından bordo mavililerin teknik direktörü Ersun Yanal maçın sonrasında açıklamalarda bulundu.


Yanal şöyle konuştu;

Üzgün değilim. Futbol adına sevinçliyim. Sadece işini yapan futbol için terini akıtan iki takımın oyuncularını kutluyorum. Beşiktaş 5. sezonunu yaşıyor. Önce vefa dediler sonra takımı toparladılar bugün ne oynadıklarını bilen bir takım oldular. Bu nedenle onları tebrik ediyoruz. Biz yeni bir takımız ve yolun başındayız. Bizim bugün çok şey kazandığımızı düşünüyorum. Taraftarımızın sevgisini ve güvenimizi kazandık. Türk futbolu kazandı. Futbol ciddi anlamda kazanıyor. Umarım bunu destekleyen görüşler devam eder. Bugün salona girdiğimde "sizin emeğinize sağlık yapılacak kritiklerde gelişmenize bakın, ne kadar gelişirsek o kadar iyi olacak. " dedim. İlk yarı bittiğinde biz 16 maçta 18 puandaydık. Eksi 8 puanla son sıralardaydık. Bugün 5. sıradayız ve zirveyle aramızı kapattık. Çok oyuncu katmadık. Camiamız bazen korktu bazen çekindi. Ancak başta başkan olmak üzere hepimiz uğraştık. Biz coşku ve arzu içerisindeyiz. Trabzon çok önemli bir futbol noktası. Bir takımın şeklini oluşturmaya başladık. Düzgün ve doğru takviyelerle iyi takım yaratmak istiyoruz. Genç oyuncularımız var onları sahneye çıkarmak çok önemli. Bizim takımımız Trabzon'da oynamayı seven bir takım.

TRABZONSPOR - BEŞİKTAŞ CANLI ANLATIM


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor