Yanal transferde onu çok istiyor!

Transfer dönemi yaklaşırken bordo mavililerin çalışmaları da sürüyor

Yanal transferde onu çok istiyor!
Haber61 Haber Servisi

Trabzonspor sezon bitmeden transfer çalışmalarını hızla sürdürüyor. Bir çok oyuncuyla görüşme gerçekleştiren bordo  mavili yönetim teknik direktör Ersun Yanal'ın da işaret ettiği isimleri kamp dönemi gelmeden kadroya katmanın planlarını yapıyor.

YANAL ISRARLA İSTİYOR

Trabzonspor'un transferdeki hedeflerinin başında ise Spartak Moskova'da forma giyen ve devre arası transfer döneminde de transferi için çaba sarfedilen Serdar Taşçı bulunuyor. Defans hattını sağlamlaştırmak isteyen Yanal'ın Serdar'ı mutlaka kadroda görmek istediği öğrenildi. Hem tecrübesi hem de futbol stiliyle Yanal'ın gözdesi olan Serdar için yönetimin Rus kulübüyle görüşmelerini sürdürdüğü bildirildi. Trabzonspor'a sıcak bakan Serdar için yapılan görüşmelerin şuan için olumlu gittiği ancak net olarak bitmediği kaydedildi.

Bu sezon ligin özellikle ikinci yarısında takımının banko ismi olan 30 yaşındaki stoperin sakatlıklarını atlatmış olması da bordo mavililerin ilgisini artıran önemli bir detay oldu. Serdar, bu sezon toplamda 17 maçta ilk 11'de forma giydi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor