Yanal: Trabzonspor'a inanıyorum

Deneyimli teknik adam Ersun Yanal, Trabzonspor'la ilgili açıklamalarda bulundu. Daha önce Trabzonspor’u iki kez çalıştıran Ersun Yanal, Milliyet Gazetesi’ndeki köşesinde bordo-mavili takımla ilgili konuştu. İşte Ersun Yanal’ın “Trabzonspor’un kaoslu dönem

Yanal: Trabzonspor'a inanıyorum

Deneyimli teknik adam Ersun Yanal, Trabzonspor'la ilgili açıklamalarda bulundu.

Daha önce Trabzonspor’u iki kez çalıştıran Ersun Yanal, Milliyet Gazetesi’ndeki köşesinde bordo-mavili takımla ilgili konuştu.

İşte Ersun Yanal’ın “Trabzonspor’un kaoslu dönemi” başlıklı değerlendirmesi:

“Trabzonspor lige çıktığı tarihten bu yana sanırım en kaoslu dönemlerinden birisini yaşıyor. Trabzonspor, Türkiye’nin alışık olmadığı bir başkan profili ile tanıştı. Başkan ve yönetim kulübü alışagelmiş, denenmiş ve yıllardır yapılan yöntemlerden uzaklaşarak yönetecekleri izlenimi verdiler.

Gerekli olan organizasyonu sağlayacak bilgi, birikim ve beceriye sahip olduklarına, Trabzonspor’u tekrar eski başarılı parlak günlerine taşıyacaklarına inanıyorum.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler