Yanal tempoyu arttırdı

Ersun Yanal iznin acısını çıkarıyor!

Yanal tempoyu arttırdı
Antalyaspor galibiyetinden sonra teknik direktör Ersun Yanal takıma 2 gün izin verirken, hazırlıklar önceki gün başlamıştı. Gençlerbirliği mücadelesine odaklanan Trabzonspor’da Yanal tempoyu iyice artırdı.

Adeta verdiği ekstra iznin acısını çıkartan Ersun hoca, takıma yoğun bir program uyguluyor. Bordo-Mavililer’de sakat ve cezalı oyuncu bulunmaması ise yüzleri ayrıca güldürüyor.

‘Bu yürüyüşün sonu avrupa’

Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, tek hedeflerinin ilk 4 potasında ligi bitirmek olduğunu söyledi. Sezonun ikinci yarısında müthiş bir seri yakaladıklarını hatırlatan Çubukçu, “İkinci yarıda yaptığımız transferlerle iyi bir takım olduk. Sonrasında istediğimiz sonuçlar geldi. Her geçen hafta üst sıralara doğru yürüdük. Bu yürüyüşün sonu Avrupa olsun istiyoruz. Kalan 6 maçımızı da kazanacağımıza inanıyoruz. Özellikle iç sahada taraftarımızın desteği çok önemli” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler