Yanal talimatı verdi!

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında sahasından Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal, yaptığı toplantıda oyuncularından sahada son ana kadar mücadele etmelerini istedi.Galatasaray ve Gençlerbirliği maçlarını örnek gös

Yanal talimatı verdi!

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında sahasından Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal, yaptığı toplantıda oyuncularından sahada son ana kadar mücadele etmelerini istedi.

Galatasaray ve Gençlerbirliği maçlarını örnek gösteren Yanal, "Sonuç ne olursa olsun, skor tabelasında ne yazarsa yazsın hakem son düdüğü çalana kadar mücadeleyi bırakmayın. Bunun yararlarını bu sezon çok gördük. Özellikle son 2 maçımızda son ana kadar mücadele etmenin takıma neler kattığını birlikte yaşadınız. Seyircimizin desteğiyle Beşiktaş maçında da yine sizden aynı mücadeleyi bekliyorum" dedi.

Yanal, Beşiktaş'ın ligdeki konumuna takılmamaları gerektiğini hatırlatırken de şunları söyledi:

"Hedefimize ulaşmamız için mutlaka galip gelmeliyiz. Ancak rakibimiz de şampiyonluk yarışında yara almamak için saldıracak ve onlar da kazanmak isteyecek. Temposu yüksek bir mücadele olacaktır. Bu yüzden enerjimizi iyi ayarlamalıyız ve sahadan gülerek ayrılan taraf olmalıyız."

Yanal, Galatasaray maçında yaşanan gerginliğin Beşiktaş derbisinde de yaşanmaması için oyuncularına uyarılarda bulundu. Rakip takımın şampiyonluk iddiasıyla hırslı bir mücadele göstereceğini oyuncularına aktaran Yanal, "Hiçbir gerginliğin kesinlikle içerisinde olmayın. Bunun geri dönüşü bize çok zarar veriyor" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor