Yanal takımını uyardı

Yanal rehavet konusunda uyarılarda bulundu

Yanal takımını uyardı
Trabzonspor'un hocası takımı uyardı: “Yeni transferlerimizin uyum sorunu çok uzun sürmedi. Şu an için her şey iyi. Ancak geçtiğimiz yıllarda olumlu ortam takımı olumsuz etkilemişti. Bu kez önlemlerimizi alacağız”

Teknik direktör Ersun Yanal, takımını rehavet konusunda uyardı. Gençlerbirliği maçında alınan galibiyetin bir anlamı olması için devamının gerektiğini belirten bordo-mavili çalıştırıcı, "Rehavete kapılmamamız gerekiyor. Bu noktada teknik ekip olarak elimizden geleni yapacağız. Bir maçla yaratılan oldukça olumlu havanın farkındayız ve bunun üstesinden geleceğiz" diye konuştu. Yanal, geçmiş sezonlarda bu tür rehavet ortamlarının olumsuz sonuçlara neden olduğunu belirterek, "Henüz lig yeni başladı ve birçok takım için dengeler oturmadı diyebiliriz. Bizim de yeni transferlerimizin takıma uyum sorunu çok uzun sürmedi ve şu an için her şeyin çok iyi gittiğini söyleyebilirim" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor