Yanal sistemden 10 dakikada vazgeçti

10 dakika içinde sistemi değiştirdi

Yanal sistemden 10 dakikada vazgeçti
Trabzonspor Teknik Direktör Ersun Yanal, Osmanlıspor karşısında müsabakaya farklı bir sistemle başlarken, 10 dakikada bu sistemden vazgeçti. Kalabalık orta saha ile rakibini durdurmaya çalışan Yanal, beklediği verimi alamayınca eski sistemine dönmek zorunda kaldı. Rakibin karşısına 3-5-2 sistemiyle çıkan Yanal, daha sonra 4-2-3-1 döndü.

Yanal basit hatalardan yakındı

Yanal, yeni kurulan bir takım olmalarına rağmen basit hatalar yapmamaları gerektiğini vurguladı. Oyuncularıyla maçın ardından değerlendirme yapan tecrübeli teknik adam, her geçen gün oyun kalitelerini geliştirmeleri gerekirken, yapılan basit hatalar yüzünden bu süreci işletmekte zorluk yaşadıklarını belirtti. Trabzonspor'da oynamanın zor ve meşakkatli bir iş olduğunun altını çizdi ve transfer dönemini işaret ederek bazı oyuncularına performansları konusunda ince mesaj gönderdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler