Yanal: Sadece gol atamadık

Yanal'ın maç sonu açıklamaları

Yanal: Sadece gol atamadık

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasının kapanış maçında sahasında Aytemiz Alanyaspor ile golsüz berabere kalan Trabzonspor'un teknik direktörü Ersun Yanal, topu çizgiden içeriye atamadıklarını söyledi.

Yanal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ikinci yarıdan bu yana takımda oluşturmaya ve arttırmaya çalıştıkları bir düzen ve sistem olduğunu belirtti.

Bu akşam bunu devam ettirip 5. galibiyeti almak için hızlı ve etkili başladıklarını ifade eden Yanal, "Topu sadece çizgiden içeriye atamadık. Rakibin direnci arttıkça buna karşılık vermede zaman zaman etkili olamasak da oyunun bütününde bir pozisyon dışında pozisyon vermedik. Gol yemememiz ve disiplinli şekilde bunu devam ettirmemiz beklentilerimiz için bizi mutlu etti." diye konuştu. 

Yanal, oyuncularını özellikle maçın başlarındaki gol arzusu ve mücadelesinden dolayı kutladığını aktararak, "Durica'nın da sakatlığının ardından hızlı oyuncu değişikliği gerçekleştirdik. Onun da MR'ı çekildi diziyle ilgili sorun var. MR sonucunu doktorumuz okuyacak ve açıklayacağız. Ritimli ve tempolu, geriden oyun kurarak oynamaya alıştığımız düzenimiz sarsıldı. Top çizgiden geçmedi." ifadelerini kullandı. 

Takıma yeni oyuncuların katıldığını ve bu oyuncuların ısınması için bir sürenin geçmesi gerektiğini de anlatan Yanal, şunları kaydetti:

"Takımda güzel atmosfer var. Bunun devam etmesi adına takım, camia, medya, bütün partnerlerin buluşup, güvenli ortama doğru hareket ettiğimizi düşünüyoruz. Bugün bir puan da olsa gelecek için umut verdi. Trabzonspor'un istediği sonuçları alacağı vizyon mevcut. Bu yönde de çalışmalarımız devam edecek. Oyuncularımız bugün sadece topu içeriye atamadılar. Onun dışında güzel bir futbol oldu."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler