Yanal, Rodallega ile özel görüştü

"Sakın şu an neden kadroda yokum diye panik yaşama. "

Yanal, Rodallega ile özel görüştü

Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal'ın Hugo Rodallega ile özel olarak görüştüğü öğrenildi. Tecrübeli teknik adamın devre arası transfer döneminde büyük umutlarla kadroya katılan ancak Gaziantespor ve Osmanlıspor maçlarında yedek soyunan Kolombiyalı golcüyle konuştuğu ifade edildi. 


Yanal,  Rodallega'ya "Sakın şu an neden kadroda yokum diye panik yaşama. Kazanan bir kadro var ve bende bu kadroyu bozmak istemiyorum. Ama sen de bu uzun yürüyüşte bu takımın en önemli parçalarından birisin" dedi.

Golcü oyuncu da Ersun Yanal'a "Kararınıza elbette saygı duyuyorum. Büyük bir takıma geldiğimi biliyorum. Ayrıca bu takımda kadroya girmenin de ne kadar zor olduğunu biliyorum. Onun için şu an yapmam gereken tek şey çalışmak" dediği öğrenildi.  

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler