Yanal: Oyunla değil ama...

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal Çaykur Rizespor karşılaşması sonrasında açıklamalarda bulundu.Yanal, “iki takımında geniş alanlar vediği bir maçtı. Oyun kalitesinin çok yüksek olduğunu söyleyemem. İyi olmadı ama kazandık. Dış saha performansımızı

Yanal: Oyunla değil ama...

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal Çaykur Rizespor karşılaşması sonrasında açıklamalarda bulundu.

Yanal, “iki takımında geniş alanlar vediği bir maçtı. Oyun kalitesinin çok yüksek olduğunu söyleyemem. İyi olmadı ama kazandık. Dış saha performansımızı eleştiriyorduk. Bugün oyunla değil ama skorla bunu geliştirdik. Ligi tamamlayacağımız yer konusunda bir hedefi daha geride bıraktık" dedi.

Hakan Arıkan'ın yaptığı kurtarışların sorulmalsı üzerine Ersun Yanal, "Hakan takımımıza katıldığı günden buyana üstlenmiş olduğu rolle kendini kanıtladı. Karakteri ve çalışkanlığı ile örnek ve lider bir oyuncu. Bundan sonra kendisi için çok daha iyi olacak. Milli takım konusunda da arka planı var. Türk kalecileri adına çok örnek ve bundan sonraki performansları adına ışık verici bir durumu var." ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler