Yanal operasyon yapacak

Trabzonspor'da transferler erken bitirilecek

Yanal operasyon yapacak
Trabzonspor’da milli ara yepyeni bir hareketliliğin başlangıcı anlamını taşıyor... Çünkü Karadeniz temsilcisi Ocak transferlerine bu süreçte büyük ölçüde karar verecek. Bordo-Mavililer’in harekat planında hedef, bu kez işi son günlere bırakmadan noktayı koymak ve bu şekilde ikinci yarıya çok daha hazır bir şekilde girmek.

Bu konuda Başkan Muharrem Usta ile teknik direktör Ersun Yanal da fikir birliği yapmış durumda. İzleme-araştırma komitesinden ilk raporları alan deneyimli hocanın, kararlarını netleştirdikten sonra Başkan Usta ile bir final toplantısı yapacağı öğrenildi.

Yanal kararlı

Transfer döneminde ilk 11’e direkt katkı sağlayacak isimlerin peşinde olan Bordo-Mavililer, bunun yanı sıra kulübe zenginliğini de artırmakta kararlı. Son dönemlerde ideal kadrosunu bulsa da sıkıntılı anlarda kulübede hamle oyuncusu problemi yaşayan Ersun Yanal’ın bu konuya kesin çözümde kararlı olduğu gelen haberler arasında.

Bütçe esnek

Sağ bek, her iki kanatta da oynayabilen hücum oyuncusu ve Jun Suk ile Muhammet’in bu formsuzluğu sürerse bir de forvet transferini ‘öncelikli’ olarak belirleyen Yanal’ın orta sahaya da skor üretme özelliği bulunan etkin bir oyuncu düşündüğü dile getirildi. Transferler için yönetim net bir bütçe belirlemiş değil. Esnek bir maliyet yapısına sahip olduklarını belirten Bordo-Mavili yöneticiler, “Takımın eksiklerini giderecek ekonomik güce sahibiz” mesajlarını veriyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler