Yanal o soruna önlem alıyor

Daha dikkatli hücuma çıkılacak

Yanal o soruna önlem alıyor
 Ligde Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da, Teknik Direktör Ersun Yanal, gol yedikten sonra erken dağılan takımı için önlem alıyor. 

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında sahasında Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, kritik bir döneme giriyor. Zorlu maç sonrası üst üste oynayacağı Galatasaray, Çaykur Rizespor ve Beşiktaş maçları öncesi rahatlamak isteyen Karadeniz ekibinde Yanal, 6 haftada kronik hale gelen erken dağılmaya çözüm arıyor. Yapılan antrenmanlarda futbolcularını uyaran deneyimli teknik adam, izlediği maç kasetlerini ve buradan edindiği izlenimleri aktarıyor.
Fiziksel çalışmalardan ziyade taktik ve mental çalışmalara ağırlık veren Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın, kötü mağlubiyetlerin ardından kafa olarak çöküş yaşayan oyuncularına milli arada diğer takımlara oranla fazla izin vermesinin nedeninin altında ise bunun yattığı belirtiliyor.

Trabzonspor hücuma daha dikkatli çıkacak

Trabzonspor, oynadığı 6 maçta erken gol bulup skoru lehine döndürmeyi hedeflediği sırada kalesinde gol görmesi sonucu erken dağıldı ve beklenmedik skorlarla karşı karşıya kaldı. Yanal, üzerinde durduğu en önemli sorunla ilgili olarak önlemlerini alırken, yapılan antrenmanlarda orta sahada kaybedilen toplarda takımın savunma yönünü ön plana çıkartacak çalışmalar üzerinde durdu. Artık bordo-mavililer erken gol bulmak için risk aldığı dönemlerde hücuma daha dikkatli ve savunmayı ön planda tutarak çıkacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler