Yanal o değişikliği neden yaptı?

Kaybedilen puandan çok o pozisyon tartışıldı

Yanal o değişikliği neden yaptı?
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kalarak kötü gidişatını devam ettirirken teknik direktör Ersun Yanal eleştirilerin odağındaki isim oldu.

12 hafta sonunda 12 puan toplayarak küme düşme hattının hemen üzerinde yer alan bordo mavililerde Gençlerbirliği maçında kaybedilen 2 puandan çok Ersun Yanal'ın yaptığı bir hamle konuşuldu. 28. dakikadan itibaren 10 kişi oynayan rakibine karşı Yanal 90+2. dakikada stoper Mustafa Yumlu'yu oyuna aldı. Yanal'ın bu değişikliğine hiçkimse bir anlam veremezken farklı iddialar ortaya atıldı.

Bunlardan ilki Yanal'ın son dakikalarda uzun toplarda ceza sahası içinde etkili olabilmek için uzun boylu bir futbolcuyu oyuna aldığı yönünde oldu. Bir diğer iddia da sezon başından beri golcü eksikliği yaşayan Yanal'ın elinde malzeme olmadığını yönetime daha net anlatmak istediği için tepki anlamında bu değişikliği yaptığı oldu. Son olarak da Yanal'ın kendisiyle devam etmek isteyen yönetime "Gitmek istiyorum" mesajı vermek istediği öne sürüldü.

Bu iddiaların hangisinin doğru olduğu net olarak bilinemezken konuyla ilgii açıklama yapmayan Yanal'ın çok tartışılması üzerine ilerleyen günlerde bu konuya değinmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler