Yanal mı, Kafkas mı?

Kazanan öne geçecek

Yanal mı, Kafkas mı?
Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal ve Akhisar Belediyespor teknik direktörü Tolunay Kafkas ligde 5. kez karşı karşıya gelecekler.

İki teknik adam arasında oynanan 5 maçta 2 galibiyet Ersun Yanal'ın, 2 galibiyet Tolunay Kafkas'ın ollurken, 1 maçta ise iki teknik adam bir birine üstünlük kuramadı. 16 Ekim Pazar günü Hüseyin Avni Aker'de oynananacak olan maçta galip gelen takımın teknik direktörü öne geçmiş olacak.

KAFKAS'IN ŞANSI TUTMUYOR

Trabzonspor eski futbolcusu ve teknik direktörü Akhisar Belediyespor teknik direktör Tolunay Kafkas ise bordo-mavili takıma karşı başarılı bir performans sergileyemedi. Kayserispor, Kardemir Karabükspor ve Gaziantepspor takımlarının başında Trabzonspor'a karşı mücadele eden Kafkas, bordo-mavililerin karşısına çıktığı 13 maçta 8 mağlubiyet, 3 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Trabzonspor söz konusu maçlarda 20 gol atarken, Kafkas'ın takımları ise 13 gol attı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler