Yanal: Kimsenin forması garanti değil

Yanal futbolcularına gözdağı verdi

Yanal: Kimsenin forması garanti değil
Osmanlıspor maçı için takımın aksayan yönlerine ince dokunuşlar yapmayı planlayan Ersun Yanal, oyuncularına, “Kimsenin forması garanti değil. İdmanda iyi çalışan oynar” dedi

Spor Toto Süper Lig'de milli ara öncesi oynanan son maçta Gaziantepspor'a mağlup olarak herkesi şaşkına çeviren Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal duruma el koydu. Antrenmanlarda oyuncularını daha agresif olmaları ve özellikle ofansif futbolu benimsemeleri yönünde sık sık uyaran tecrübeli hoca, Osmanlıspor sınavında takıma ince dokunuşlar yaparak, Gaziantepspor yenilgisini unutturmayı amaçlıyor. Bordo-mavili hocanın bunun için çok sıkı çalıştığı, planlar yaptığı belirtildi.

KADRODA REVİZYON
Osmanlıspor karşılaşmasında takımda sol bek, sağ açık ve forvet hattında değişiklikler yapmayı planlayan Yanal, oyuncularına "Kimse formasını garanti görmesin. Herkesi değerlendireceğim ve iyi olan oynayacak.O yüzden idmanlar benim için çok önemli" diyerek futbolcularını uyardı.

Tecrübeli teknik adamın sağ açıkta N'doye, forvette Suk, sol bekte ise İbanez'i denediği, Muhammet Demir, Yusuf Erdoğan ve Güray Vural'ın ise formalarını kaptırmamak için hırslı olduğu gözlendi.

Fotomaç
.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler