Yanal kimlere forma verecek?

Yanal kadro kurmakta zorlanıyor

Yanal kimlere forma verecek?
Son olarak sahasında Antalyaspor’a boyun eğen ve Süper Lig’de kötü gidişi bir türlü önleyemeyen Trabzonspor, yarın konuk olacağı Gençlerbirliği’ni devirerek şanssızlığını kırmanın hesaplarını yapıyor. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Bordo-Mavililer’de dün sabah Ersun Yanal gözetiminde gerçekleştirilen idmanda oyuncular, pas ve dar alanda oyun kombinasyonları denedi. Çalışmalara sakatlıkları bulunan Fabian Castillo ve Mustafa Akbaş katılmazken, iki oyuncunun Ankara’ya götürülmeyeceği öğrenildi. 

Karar maç saatinde

Gençlerbirliği maçı öncesi teknik patron Ersun Yanal, kadro kurmakta oldukça zorlanıyor. Mehmet Ekici ve Okay Yokuşlu’dan cezaları sebebiyle faydalamayacak deneyimli hocanın orta alanı Aytaç Kara ve Metus Bero  ile kurması bekleniyor. Sakat Castillo’nun yerine maça yine Yusuf Erdoğan tercihiyle başlamayı düşünen Yanal, sol bekte ise Mustafa Akbaş’ın yerine Güray Vural’a şans tanıyacak. İleri uçtaki tercihini maç saatinde yapmayı planlayan 54 yaşındaki antrenörün, Gençlerbirliği karşısında Suk ve N’Doye ikilisini aynı anda sahaya sürebileceği öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor