Yanal: Kazanmak için herşeyi yapacağız

Trabzonspor, Hüseyin Avni Aker'deki son karşılaşmada Fenerbahçe'yi mutlaka yenmek istiyor.

Yanal: Kazanmak için herşeyi yapacağız
Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının son maçında bu akşam Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Trabzonspor yeni yıla galibiyetle girmek istiyor. Teknik direktör Ersun Yanal, hafta boyunca yapılan antrenmanlarda 'hücum' varyasyonları üzerinde durdu. Öğrencilerinden agresif ve saldırgan futbol isteyen tecrübeli çalıştırıcı, sağduyu çağrısında bulunmayı da ihmal etmedi. "Hüseyin Avni Aker Stadı'na veda gününde tarihimize yakışır bir futbol ortaya koymak istiyoruz" diyen Yanal, "Sahada kazanmak için her şeyi yapacağız. Kazanırız, kaybedebiliriz bu futbolda var. Önemli olan sağduyulu bir karşılaşma olması.Bu maçın o havada oynanacağına inanıyorum. Futbolseverlere güzel bir 90 dakika izletmek istiyoruz" ifadelerini kullandı

BERO'NUN YERİNE CASTİLLO
FIRTINA 'da kart cezalısı olan Matus Bero dışında eksik bulunmuyor. Bu oyuncunun yerine Fabian Castillo forma giyecek. Cezası biten Zeki Yavru da sağ bekte Akakpo'dan formayı geri alacak. Ersun Yanal'ın sahaya kalede Onur, savunmada Zeki, Uğur, Durica, Mustafa Akbaş, ön liberoda Onazi ve Okay, önlerinde Yusuf Erdoğan, Mehmet Ekici, Castillo, ileri uçta ise Dame N'Doye 11'i ile çıkması bekleniyor..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor