Yanal kazanma arzusundan memnun

Galatasaray'ı 2-1 mağlup eden Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal maçın ardından açıklamalarda bulundu.Yanal şöyle konuştu;Oyunun analizinden önce biz iki bölümdede, biz deplasmanda seri olarak kazanamıyoruz, Kasımapaşa ve Konyaspor maçlarını düşün

Yanal kazanma arzusundan memnun

Galatasaray'ı 2-1 mağlup eden Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Yanal şöyle konuştu;

Oyunun analizinden önce biz iki bölümdede, biz deplasmanda seri olarak kazanamıyoruz, Kasımapaşa ve Konyaspor maçlarını düşünürsek çok iyi başlangıç yaptığımız ikinci yarıda bize kayıp yaşattı. Ama iç sahadaki oyunumuz farklı. Zaman zaman rakibimiz üstünlük alsada mücadelemiz çok iyiydi. Kontraya çıkacağımız bir çok pozisyon yakaladık. Zirveyi ilgilendiren bir maçtı ve bizim açımızdan da çok önemliydi. Kazandık ve mutluyuz. Oyuncularımızın kazanma arzusu çok iyiydi. Oldukça daha farklı noktaya getirebileceğimiz oyunu istediğim noktaya getiremedik. Bu noktada çalışmalıyız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor