"Yanal'ın Rodallega ile kesin bir problemi var!"

Trabzonspor'un eski futbolcusu bordo mavili takımı değerlendirdi

"Yanal'ın Rodallega ile kesin bir problemi var!"

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un Göztepe'ye 3-2 mağlup olduğu karşılaşmayı değerlendiren bordo mavililerin eski futbolcusu Ersen Martin, Trabzonspor'un birkaç transfere daha ihtiyacı olduğunu söyledi.


Ersen Martin şöyle konuştu;

Maç için biz hala 3 gol yenilmesine rağmen Onur'un iyi işler yaptığını konuşabiliyoruz. Demek ki burada bir problem var. Özellikle takım savunmasında bir problem var. Fenerbahçe maçında da çok iyi performans göstermediler. Özellikle 60. dakikada Yusuf Yazıcı oyundan çıkmasından itibaren ofans anlamında hiç bir şey yapmadı Trabzonspor.Hep bir iki oyuncuya bağlı takım. Burak takım için çok önemli. Düşünsenize Burak Yılmaz'ın alınmadığını, büyük bir problem yaşayabilirdi Trabzonspor. Rodallega ile Ersun hocanın kesin bir problemi var.Trabzonspor 50. yılında birşeyler yapmak istiyorsa mutlaka bir kaç transfer daha yapması lazım." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor