Yanal: Her şeyin sorumlusu benim...

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal basın mensuplarına konuştu

Yanal: Her şeyin sorumlusu benim...

Haber61 / Spor Servisi

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.


Yanal, Alanyaspor maçı ve sonrasında yaşananları değerlendirirken yaşanan herşeyin sorumlusunun kendisi olduğunu söyledi.

Yanal şöyle konuştu;

"Burada bir camia var, görev almış yöneticiler var. Çok iyi bir kadromuz iyi gençlerimiz var. Yeni gelişen ve ülkeye katkısı olacak isimler var.Değerlerimizi yıpratmakla onlar üzerinden bazı şeylerle gündem yaratmak hiçkimsenin işine gelecek birşey değil. Zor kurulmuş bir kadro. Rakiplere baktığınızda çok daha fazla harcama yapmış ve yeni kurulmuş takımlar var. Sonuca göre değerlendirmede bulunup bir takım şeuyleri değersizleştirmek oyunculara zarar veriyor. Herkes isterki hemen sonuç alınsın. Bu takım sonuç alacak kimse merak etmesin. Bu sonuçların herşeyin sorumlusu benim. Yaptığımız yapamadığımız şeyler var. Yaptığımız çalışmaların altına hepsinin imza atarım. Trabzonspor çok uzun süre görev aldım ve çok emek verdim. Kısa süre içerisinde göreceksiniz ki çok önemli bir kadro ve sonuçlar olacak. Dedikodulara itibar etmeyin. Esteban depresif sonuçlarla oyundan çıkmıştır. Onur'la ilgili söylemler çok gereksiz ve çirkin. Kendisi hergün 2 sat fazla antrenman yapıyor. Burada bulunmaktan yaşamaktan mutlu olan bir grup var. Lütfen yine yıllardır yapılan yanlışı tekrar edilmesin."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler