Yanal; Henüz herşeyin başındayız

Yanal maç öncesinde konuştu

Yanal; Henüz herşeyin başındayız
Osmanlıspor Trabzonspor maçı öncesi bordo mavili ekibin teknik direktörü Ersun Yanal maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

Yanal şöyle konuştu;

Ligde sıralamada aynı yerdeyiz belki ama Osmanlıspor 3 kulvarda mücadele veriyor. Özellikle Avrupa'da iyi bir ivme yakaladılar. Başarıı bir takım. Bize gelince biz bu kurgunun çok başındayız. Stadımız açıldı, zorlu bir ilk yarı geçirdik. Kendi çabamızla zorluğun içerisinden çıkmaya çalıştık. En sonunda bu son 3 galibiyet iyi oldu. Ancak henüz herşeyin daha başı. Önümüzde önemli bir süreç var. Bu süreçlerin biri de bu maç. Önemli bir takım karşısında kendimizi test edeceğiz. Zor bir maç olacak. Umarım bugün kazanan biz oluruz. Osmanlı'ya şimdiden Avrupa'daki yolunda başarılar diliyorum.

Kalite her zaman perfomansı öne çıkarıyor. Kazanan bir takımdı o yüzden bunu devam ettiriyoruz. Devreye girecek oyuncularımız da olacak. Onlar da katkı sağlayacaktır.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler