Yanal: Hedefimiz gol yemeden atan bir takım olmak

Yanal maç öncesinde değerlendirmeler yaptı

Yanal: Hedefimiz gol yemeden atan bir takım olmak
Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, Karabükspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Yanal şöyle konuştu;

Her oyuncumuz çok değerli Durica takım için çok önemli bir oyuncu. Ancak bu çok uzun süreli bir oyun. 34 maç var. Takım olmak, tam kadro olmak tabi ki iyi olurdu, döndüğünde yine performansına bakacağız. İkinci yarı iyi bir duruşumuz oldu. Puanlar aldık. Her zaman söylüyoruz, biz gelecek seneye hazırlanıyoruz. Burada taraftarımıza da teşekkür ediyoruz 20 binleri bulan taraftar sayısı oluşuyor. Takımdan umutları var, buradaki maçlar karnaval havasında geçiyor. Bugün ligin en mücadeleci takımlarından biriyle oynayacağız. Zor bir maç olacağız. Alanyaspor beraberliği sonrası takımı taraftarlar alkışlamıştı, aynı mücadeleyi bugün de göstermek istiyoruz. Gol yemeyen ve atan bir takım oluşturma hedefimiz var.

Trabzonspor'un tarihine bakıldığında altyapıdan her zaman önemli isimler geldi. Yusuf daha işin çok başında. Bu uzun süreç için yeni imza attırıldı. Her gün kendisine bir katkı sağlayarak devam etmeli. Önemli bir oyuncu olacağını düşünüyorum. Onun için şimdi erken basamakları teker teker çıkacaktır. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor