Yanal güven aşılıyor

Trabzonspor, pazar günü sahasında Galatasaray’la oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken, teknik direktör Ersun Yanal, oyuncularıyla idman öncesi yaptığı konuşmada çarpıcı sözler sarfetti.Oyuncularının kaybolan özgüvenini geri kazanması için çaba sarf

Yanal güven aşılıyor

Trabzonspor, pazar günü sahasında Galatasaray’la oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken, teknik direktör Ersun Yanal, oyuncularıyla idman öncesi yaptığı konuşmada çarpıcı sözler sarfetti.

Oyuncularının kaybolan özgüvenini geri kazanması için çaba sarfeden tecrübeli hoca, “Şu ana dek kredimizin tamamını kullandık. Galatasaray’ı yendiğimizde hem bizim hem de cefakar taraftarımız için güzel bir başlangıç olur. Şunu aklınızdan çıkarmayın; rakibin durumu bizi hiç ilgilendirmiyor. Biz, kendi işimize bakacak ve kazanmak için Galatasaray’dan daha fazla mücadele edeceğiz. Bunu yaptığımızda kazanacağımıza eminim” diye konuştu.

Futbolculara sıkı eğitim

 

Bu konuşmanın ardından basına kapalı  gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcuların salon ve sahada olmak üzere gruplar halinde çalıştığı bildirildi. Sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Aytaç Kara ile salonda çalışan kaleci Onur antrenmana katılmadı. Essaid Belkalem ve Kaptan Jose Bosingwa ise teknik heyetin verdiği program dahilinde özel olarak çalıştı. Yoğun bir idman metodu uygulayan Yanal, zorlu karşılaşma öncesi öğrencilerine adeta komanda eğitimi veriyor. Futbolcularına önce spor salonunda güç ve dayanıklılık çalıştıran deneyimli teknik adam, ardından sahaya çıkarak çift kale maç yaptırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor