Yanal gelecek yıl kalacak mı?

Trabzonspor'da gelecek sezonun kadrosunu kurması için Teknik Direktör Ersun Yanal'a tam yetki verildi. Takımdan ayrılacağı iddialarına ise son nokta koyuldu. Kulüp Genel Sekreteri Köksal Güney, teknik direktörleri Ersun Yanal'ın şike sürecinin yaşandığı 2

Yanal gelecek yıl kalacak mı?
Trabzonspor'da gelecek sezonun kadrosunu kurması için Teknik Direktör Ersun Yanal'a tam yetki verildi. Takımdan ayrılacağı iddialarına ise son nokta koyuldu.
 
Kulüp Genel Sekreteri Köksal Güney, teknik direktörleri Ersun Yanal'ın şike sürecinin yaşandığı 2010-2011 sezonundaki kadroyu oluşturduğunu söyleyerek, "Hocamızla senenin planlamasını yapıyoruz. Bu doğrultuda gerekli eksik yerlere takviye için çalışmalar yapıyor. Bu çalışmaları yapması da doğaldır çünkü lig bitmek üzere. Bu konuda kendisine yetki verdik" dedi.
 
Güney, teknik direktör Yanal ile gelecek sezon çalışılmayacağı yönündeki söylentilere ilişkin de "Biz hiç öyle bir şey konuşmadık. Hocamızla mukavelemiz devam ediyor. Kendisine güveniyoruz. Sözleşmeli hocamız. Senenin planlamasını da şimdiden hocayla birlikte yapmamız çok doğal" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor