Yanal; Gelecek hafta 41 bin 461 kişi...

Ersun Yanal maçın sonrasında açıklamalarda bulundu

Yanal; Gelecek hafta 41 bin 461 kişi...
Trabzonspor'un Akhisar'ı 3-1 mağlup ettiği maçın sonrasında teknik direktör Ersun Yanal maçı değerlendirdi.

Yanal, sert bir takıma karşı oynamanın zor olduğunu kaydederken gelecek hafta oynanacak Galatasaray maçı için de taraftarlara mesaj gönderdi.

İşte o açıklamalar;

İlk yarıda da oynadığımız bazı oyunlar vardı. Daha sonra takıma katılan 4 oyuncunun getirdiği pozitif katkı görmezden gelinemez. Sonrasında Rodallega da katıldı. Eksiğimiz var mı tabiki var. Akhisar gibi sert bir takıma karşı oynamak oldukça zor. Bunun sıkıntılarını çektik. İkinci yarıda yaptığımız değişiklikle N'doye ile ilerde daha fazla tutabildik. Takıma böylece yapabildiğimiz hamle sayısı arttı. Takımımız iyi mücadele ediyor. Henüz tam istediğimiz gibi  olmasa da yavaş yavaş daha iyi seviyeye geleceğiz. Güzel goller oldu. Bu türlü savunmalara karşı daha sık oynayacağız. Bugün bunun da çalışmasını yaptık.

Kulüpten aldığımız bilgiye göre Galatasaray maçı öncesinde oldukça fazla kombine satılmış. Çok bilet satılmış. 16 bin kombine ve 5 bin bilet diye öğrendik şimdiden. Renkli bir maç olacak. Taraftarımıza teşekkür ediyorum. Sağduyuları için ve takımın arkasında durdukları için çok teşekkür ederim. Camiamızla taraftarımızla medyamızla süreci iyi şekilde aşabiliriz. Gelecek hafta 41 bin 461 kişi haftaya stadda olursa çok daha güzel olur. Futbolun bunlara ihtiyacı var.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler