Yanal eleştirilerine yanıt!

"Yanal'ın eleştirilmesi gereksiz"

Yanal eleştirilerine yanıt!
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Teknik Direktör Ersun Yanal'ın son 2 haftada çok fazla eleştirilmesi ile alakalı açıklamalarda bulundu. Usta, yapılan eleştirilerin gereksiz ve anlamsız olduğunu savundu.

"Teknik direktörümüzün eleştirilmesi ile ilgili bir şey düşünmüyorum ve düşünmek de istemiyorum." diyen Muharrem Usta, şöyle konuştu:

"Gerek de yok, anlamı da yok. Haftalık haftalık baktığınızda yorumlarını yaparsınız. Ama sezonluk ve senelik baktığınızda başka yorumları yaparsınız. Biz Ersun hocayla, takımla, taraftarla, yönetimle birlikte ikinci devre gerçekten güzel işlere imza attık. Bu kadar güzel işler yapılırken, bu tarz konulara girmenin anlamı yok. Bu uzun bir yolculuk. Uzun yolculukta her zaman güneşli hava yok. Yağmur da yağıyor, kar da yağıyor. Çeşitli mevsimler ama asıl olan mevsimleri ahenkli geçirmek. Buna bakıyoruz."

Mevcut yönetimde değişiklikler olacağı yönündeki iddiaların asılsız olduğunu belirten Muharrem Usta, "Yeni isimler konusunda dedikodular var ama biz de bir şey yok. Konuşmaya bile gerek yok." diyerek sözlerini tamamladı.
.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor