Yanal: Egonun altında ezilmeyeceğiz...

Trabzosnpor Teknik Direktörü Ersun Yanal Bursaspor karşılaşması sonrası açıklamalarda bulundu.Yanal,  "ligin en iyi hucüm yapan takımlarından biriyle oynadık. Bu sene ikinci bölümde oldukça iyi yapabilen bir takımdı. Biz de öyle yapmaya çalıştık. Skoru bi

Yanal: Egonun altında ezilmeyeceğiz...

Trabzosnpor Teknik Direktörü Ersun Yanal Bursaspor karşılaşması sonrası açıklamalarda bulundu.

Yanal,  "ligin en iyi hucüm yapan takımlarından biriyle oynadık. Bu sene ikinci bölümde oldukça iyi yapabilen bir takımdı. Biz de öyle yapmaya çalıştık. Skoru biz bulduk. Fena bir maç olmadı. Sıralamadaki yerimiz için önemli bir avantaj elde etmiş olduk. Ligi en azından avantajlı bir biçimde bitirmiş olcağız" dedi.

Yanal geçtiğimiz haftalarda Özer davranışları konusunda açıklamalarda bulunarak "Bizim görevişmiz oyunu yönetmek. Bu oyuncuları saha tutmak sahadan almak ve maçlara çıkarmak. Bu uzun bir süreç. Bizim ülkemizde bunu olağan olmaktan çıkarmak moda. Bu türlü tepkiler bizim doğamızda olmamalı. İnsanların egoları ile oyu8ncularımızın yetenekleri arasındaki dengeyi iyi ayarlamaları lazım. Bu egonun altında ezilmeyeceksiniz. Her çıkışta bir hadise olursa bunun sonu gelmez." ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor